Други финансови задължения, които са важни при кандидатстване за ипотечен кредит




Всички задължения, които редовно трябва да изпълнявате, като застрахователни премии или разходи за поддръжка на автомобила ви, могат да имат отрицателно въздействие върху вашата кредитоспособност по ипотека. Класирането на такива заеми няма да ви покаже в коя собственост на автомобил в банката ще се счита като цена за намаляване на вашата кредитоспособност. Трябва обаче да предположите, че това ще се случи и да прецените дали би било по-добре да продадете колата, за да получите пари за своя принос. Продажбата определено си струва, ако имате повече от едно превозно средство и не ви трябват няколко.



Кои задължения влияят върху кредитоспособността?


Най-голямо влияние върху вашата кредитоспособност имат кредитните задължения, които изплащате или все още ще изплатите на етапа на издаване на ипотека. Така че, ако имате такива възможности, изплатете тези задължения или ги консолидирайте, за да имате по-малка вноска по кредита, която да бъде изплатена и да бъде приспадната от вашата кредитоспособност.


Банките също включват разходите за живот за вас и членовете на вашето семейство. Така че не е така, че след като добавите доходите си и приспадате разходите по заемите, останалата сума е на ваше разположение и можете да я похарчите изцяло за изплащане на капитала и вноска по заема на новоотпуснатия заем.


Плащания за издръжка на деца и ипотека


Банките приемат издръжката, платена от кредитополучателите, като фиксирана цена, която намалява разполагаемия Ви доход. Можете да поръчате поддръжка не само за вашето дете или деца, но и за бившия ви съпруг и дори родителите. Затова помислете дали, ако имате такива задължения, наистина можете да си позволите да изплатите главницата и лихвените вноски по новата ипотека.


Ако таксите за поддръжка са значителни и освен това не ги плащате навреме, вашите дългове ще бъдат посочени в бюрата за икономическа информация (BIGs), така че е по-добре да ги споменете веднага, когато кандидатствате за ипотека. Банката така или иначе ще разбере за тях.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger